MEDVEHAGYMÁS-LILAHAGYMÁS BAB

Hozzávalók:

  • 10-15 szál medvehagyma
  • 4 nagy fej lilahagyma
  • 20-30 dkg füstölt szalonna és/vagy sonka
  • 2 konzerv bab
  • 1 konzerv kukorica
  • 1 teáskanál pirospaprika

 

 

 

 

Elkészítés: A felkockázott füstölt szalonnának és/vagy a füstölt sonkának kisütöm a zsírját, hozzáadom a karikákra vágott lilahagymát, egy kis idő múlva beleöntöm az apróra kockázott medvehagymát. Miután a hagymák kellőképpen megdinsztelődtek, akkor hozzáadom a teáskanál pirospaprikát, majd a konzerv babokat és kukoricát is. Ízlés szerint sózom.

Forrás: http://www.mindmegette.hu/medvehagymas-lilahagymas-bab.recept

Vélemény, hozzászólás?